Actief Genieten in de Getevallei

Een prachtig groene streek vol geschiedenis neemt je mee door de fruitbomen en het riet. In het voorjaar met geurige bloesems en in het najaar met rijpe appels en peren. Er zijn vele manieren om van de Getevallei te genieten.  Dit kan tijdens een mooie wandeling, een fietstocht of te paard. 
Voor elk wat wils. Brochures en info over bezienswaardigheden en adresjes van eetgelegenheden vind je terug in de vakantiewoning!

Wandelen

Er werd een speciaal wandelnetwerk voor de Getevallei uitgestippeld.  Dit wandelnetwerk telt ruim 250 km zorgvuldig uitgekozen trajecten, over rustige veelal onverharde wegen.

Fietsen

Voor wie met de fiets de Getevallei wil verkennen, is zeker de Getelinie fietsroute een aanrader. Het is een themaroute over  de ‘Groote Oorlog in Vlaams-Brabant’ . De fietsroute telt max 63 km (in te korten indien gewenst). 

Paardrijden

De Rijnrodepad-ruiterroute neemt je mee naar de Hagelandse fruitstreek tussen Tienen, Landen, Zoutleeuw en Diest. Je wandelt kilometerslang tussen boomgaarden, een echte aanrader in de bloesemperiode.

Gezellige dorpjes

De steden Diest, Zoutleeuw en Sint-Truiden liggen in de nabije omgeving van de vakantiewoningen. Hasselt, “hoofdstad van de smaak”, ligt op 25 minuten.

Genieten van de natuur

Onze vakantiewoningen liggen vlakbij natuurdomein Het Vinne in Zoutleeuw, Het Schulensmeer in Lummen en De Halve Maan in Diest.