Vakantiehuis ‘De Hoog Weyen’

Wil je alleen, met je gezin, met vrienden of met huisdieren genieten van rust en natuur? Dan is ‘De Hoog Weyen’ hier de ideale plek voor.  De vakantiewoning is gelegen in het rustige, landelijke Halen en voorzien van alle comfort. Er is slaapruimte voor max. 6 personen.

  • Slaapkamer Vakantiewoning De Hoog Weyen

De totale oppervlakte van de woning is 105 m².  Door de gezellige inrichting voel je je direct thuis en helemaal ontspannen. Het knusse huisje bevindt zich op een 65 are groot perceel en zoals de naam doet vermoeden op een van de hoogste punten van het dorp. Door de grote ramen lijk je midden in de natuur te zitten.  Dit wordt helemaal het geval als je deze openzet en ook gebruik maakt van het terras. Aan de voorkant is de vakantiewoning omringd door een uitnodigende bloementuin, aan de achterkant kijkt u op een gezellig terras met firepit en 2 paardenweiden met verschillende oude en bijzondere bomen.

De Hoog Weyen kwam op TV

Muzikant Stijn Meuris boekte een overnachting in ons vakantiehuisje. Hij koos voor een overnachting in ons huisje, omwille van het oorlogsverleden. Samen met Rob Vanoudenhoven en Joke gaat hij op zoek naar de restanten van de Slag der Zilveren Helmen, die in 1914 in Halen plaatsvond. Ze reden met een vespa langs de Zilveren Helmenroute, stopten bij de militaire begraafplaats en het museum maar stonden ook stil bij de 44 betonnen Stahlhelmen die de Duitse bezetting symboliseren in Limburg tijdens de Groote Oorlog.

>> Bekijk de aflevering

Prijzen

Van 1 oktober tot 31 maart
Weekend: €300 / Weekend 3 dagen:  €400
Midweek: €500 / Week: €600

Van 1 april tot 30 september
Weekend: €400 / Weekend 3 dagen: €500
Midweek: €650 / Week: €800

Reserveren met paarden
Weekend: +€100 / Weekend 3 dagen: +€120
Midweek: +€150 / Week: +€200

Inbegrepen in de prijs:
Handdoeken, shampoo, zeep in de badkamer, basisproducten voor de keuken, TV, internet en parkeerplaatsen

Extra te betalen:
Schoonmaakkosten 50 euro

Mogelijkheid tot reservatie van een ontbijtmand of zondagsbrunch. Graag melden bij reservatie.

Wens je de beschikbaarheid te checken of te reserveren dan kan dat via mail aan: info@logerenindegetevallei.be

De reservatie wordt pas definitief nadat wij van u een voorschot van 25% van de huurprijs hebben ontvangen en een waarborg van 150 euro. Bij het in gebreke blijven van de betaling van het voorschot en de waarborg, hebben wij de mogelijkheid de vakantiewoning verder te verhuren aan andere gasten.  Bij annulering na ontvangst van de waarborg en het voorschot, komt het betaalde voorschot als schadevergoeding toe aan de verhuurder.  De waarborg wordt dan teruggestort.