Vakantiehuis ‘Glabbeek-hoeve’

Wil je voldoende ruimte om met je gezin of met een grotere groep te genieten van rust en privacy? Dan is onze ‘Glabbeek-hoeve’ de place to be. De vakantiewoning is gelegen in het prachtige, landelijke Geetbets en voorzien van alle comfort. Er is slaapruimte voorzien voor 10 (à 12) personen.

Met de gezellige binnenkoer, het overdekte terras in de achtertuin en een grote paardenweide met fruitbomen is er voor iedereen, groot en klein, een plekje om te ontspannen.  Ook jullie gezelschapsdieren zijn welkom!

 

  • Slaapkamer beneden

Prijzen

Buiten de schoolvakantie
Weekend vrij-zo (2n) 600 euro
Midweek 3 nachten 750 euro
Midweek 4 nachten         1000 euro
Week vrij-do (6n)            1400 euro
Week vrij-vrij (7n)          1700 euro

Schoolvakanties
Weekend vrij-ma (3n) 1050 euro
Midweek ma-vrij (4n) 1200 euro
Week vrij-do (6n) 1800 euro
Week vrij-vrij (7n) 2000 euro

Op feestdagen en verlengde weekend gelden weekendprijzen.

Reserveren met paarden
Weekend: +€100 / Weekend 3 dagen: +€120
Midweek: +€150 / Week: +€200

Poetskosten 100 euro

In de woning zijn de bedden opgemaakt, zijn er handdoeken en vaatdoeken voorzien.  TV, internet en parkeerplaatsen zijn gratis.

Willen jullie extra verwend worden dan kan er een ontbijtmand of picknickmand besteld worden.  Meld dit zeker al bij de reservatie.

Wie graag zijn kookkunsten toont  kan zich uitleven in de volledig uitgeruste keuken. Alles wat je hiervoor nodig hebt kan je in de winkels in de buurt kopen (2 km). Maar wil je toch liever met de benen onder tafel schuiven om buitenshuis te ontbijten of te dineren dan zijn er leuke adresjes in overvloed. Voor tips kan je altijd bij ons terecht.

De vakantiewoning is rookvrij.